Daf YA 328

Gewicht 6.0 t  
Lengte 6.13 m
Breedte 2.40 m
Hoogte 2.65 m

De Daf YA 328, beter bekend als “Dikke Daf”, is zonder twijfel een reusachtige machine te noemen! Dit voertuig was destijds de modernste op de markt.

Het vehikel is speciaal ontwikkeld om zware stukken geschut over onherbergzaam terrein te vervoeren. Tevens gebruikte defensie het voertuig om talloze infanteristen naar het “front” te transporteren. Zijn schuine voorkant, acht wielen en ronkende motor maken van deze Daf een indrukwekkend beest!

Als u dit legervoertuig huurt, dan zorgt u voor een onuitwisbare indruk tijdens uw evenement. Van een Halloween optocht tot een Gala, dit legervoertuig zal de aandacht op zich vestigen!  Ook als cadeau voor een oud militair is een rit in dit voertuig onvergetelijk. Terug naar de diensttijd, een tijd vervloekt op het moment zelf, maar ook een tijd waar menig dienstplichtige met weemoed naar terug kijkt.   Wij bieden de ervaring weer aan zoals hij toen was, dubbel clutchen, hoge bergen zand en echt werken achter dat stuur. Met andere woorden zelf; rijden in de dikke daf is bij ons geen enkel probleem!

Zin om overtuigd te worden? Scroll helemaal naar beneden en laat een bericht achter, wij nemen contact met u op, of bel: 023-544 29 77

 

DSC_3028 DSC_3030 dikke daf huren film daf ya 328 zombie soldat_11 20140710_115703 IMG_4185 soldaat_12

26 thoughts on “Daf YA 328

  1. Mijn is in zijn diensttijd chaufeur geweest op een dikke daf, hij praat er ne meer dan 40 jaar later nog vol passie over en het zou waanzinnig zijn als hij weer een keertje met 328 kon rijden, kunt u mij informeren wat de mogelijkheden en evt kosten hiervan zouden zijn.

  2. Beste, Wij zouden graag dit voertuig huren voor een vrijgezellendag op 8 augustus(namiddag) in Breda.
    We zouden het voertuig huren voor 4 uur (ongeveer).
    Af te leggen afstand zal max 30 km zijn.
    Kan u mij een richtprijs doorsturen aub?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *