Daf YA 328

Gewicht 6.0 t  
Lengte 6.13 m
Breedte 2.40 m
Hoogte 2.65 m

De Daf YA 328, beter bekend als “Dikke Daf”, is zonder twijfel een reusachtige machine te noemen! Dit voertuig was destijds de modernste op de markt.

Het vehikel is speciaal ontwikkeld om zware stukken geschut over onherbergzaam terrein te vervoeren. Tevens gebruikte defensie het voertuig om talloze infanteristen naar het “front” te transporteren. Zijn schuine voorkant, acht wielen en ronkende motor maken van deze Daf een indrukwekkend beest!

Als u dit legervoertuig huurt, dan zorgt u voor een onuitwisbare indruk tijdens uw evenement. Van een Halloween optocht tot een Gala, dit legervoertuig zal de aandacht op zich vestigen!  Ook als cadeau voor een oud militair is een rit in dit voertuig onvergetelijk. Terug naar de diensttijd, een tijd vervloekt op het moment zelf, maar ook een tijd waar menig dienstplichtige met weemoed naar terug kijkt.   Wij bieden de ervaring weer aan zoals hij toen was, dubbel clutchen, hoge bergen zand en echt werken achter dat stuur. Met andere woorden zelf; rijden in de dikke daf is bij ons geen enkel probleem!

Zin om overtuigd te worden? Scroll helemaal naar beneden en laat een bericht achter, wij nemen contact met u op, of bel: 023-544 29 77

 

DSC_3028 DSC_3030 dikke daf huren film daf ya 328 zombie soldat_11 20140710_115703 IMG_4185 soldaat_12

18 thoughts on “Daf YA 328

 1. Beste dames en heren,

  op 17 april hebben we het gala. Mijn vrienden en ik kwamen op het idee om een legervoertuig te huren. Een van onze conciërges op school heeft in dienst gezeten en heeft al ervaring met het besturen van legervoertuigen. De chauffeur is dus geregeld. Alleen nog het voertuig. Hierover heb ik een aantal vragen.

  Hoeveel personen kunnen in de DAF YA 328?

  Hoe wordt het voertuig ontvangen en ingeleverd?

  Waarom is deze site onbeveiligd?
  Het komt nogal onbetrouwbaar over.

  Met vriendelijke groet

 2. Hallo, Over het huren van een DAF 328 heb ik 2 vragen.
  Waar staan de voertuigen geparkeerd en is het begin van de rit?
  Is het op een afgesloten terrein bij de garage van de auto’s mogelijk om zelf te rijden?
  Zelf heb ik wel het militaire rijbewijs maar heb geen normaal rijbewijs voor de “weg”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *