Daf YA 328

Gewicht 6.0 t  
Lengte 6.13 m
Breedte 2.40 m
Hoogte 2.65 m

De Daf YA 328, beter bekend als “Dikke Daf”, is zonder twijfel een reusachtige machine te noemen! Dit voertuig was destijds de modernste op de markt.

Het vehikel is speciaal ontwikkeld om zware stukken geschut over onherbergzaam terrein te vervoeren. Tevens gebruikte defensie het voertuig om talloze infanteristen naar het “front” te transporteren. Zijn schuine voorkant, acht wielen en ronkende motor maken van deze Daf een indrukwekkend beest!

Als u dit legervoertuig huurt, dan zorgt u voor een onuitwisbare indruk tijdens uw evenement. Van een Halloween optocht tot een Gala, dit legervoertuig zal de aandacht op zich vestigen!  Ook als cadeau voor een oud militair is een rit in dit voertuig onvergetelijk. Terug naar de diensttijd, een tijd vervloekt op het moment zelf, maar ook een tijd waar menig dienstplichtige met weemoed naar terug kijkt.   Wij bieden de ervaring weer aan zoals hij toen was, dubbel clutchen, hoge bergen zand en echt werken achter dat stuur. Met andere woorden zelf; rijden in de dikke daf is bij ons geen enkel probleem!

Zin om overtuigd te worden? Scroll helemaal naar beneden en laat een bericht achter, wij nemen contact met u op, of bel: 023-544 29 77

 

DSC_3028 DSC_3030 dikke daf huren film daf ya 328 zombie soldat_11 20140710_115703 IMG_4185 soldaat_12

26 thoughts on “Daf YA 328

 1. Mijn schoonvader heeft vroeger tijdens zijn militaire in een DAF 328 gereden. Hij is nu 80, maar rijdt nog actief, heeft zelfs recent nog een andere auto gekocht.

  Het lijkt ons leuk als hij op vaderdag in de 328 kan rijden. Kunnen we dat regelen?

 2. Beste

  Voor een vrijgezellenweekend zouden we graag een legertruck of legerjeeps huren om ons te vervoeren naar onze weekendplaats op zaterdag 12/03/2022. De toekomstige bruidegom is een grote fan van WO I & II.

  Praktisch zouden we zaterdagochtend (12/03) willen vertrekken in Anzegem (West-Vlaanderen, België) om dan tegen de middag toe te komen in Oostende. Onderweg zouden we enkele kleine stops willen doen. In totaal zouden we met een groep van 19 zijn.

  Ik vroeg me af of jullie nog voertuigen beschikbaar hebben voor die zaterdag en of jullie een prijsofferte kunnen doorsturen. Mocht u nog andere vragen hebben reageer ik graag terug.

  Alvast bedankt & hopelijk zijn jullie voertuigen nog beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *