Legervoertuig huren?

Bent u op zoek naar een echte eye catcher, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verhuren diverse legervoertuigen in verschillende soorten en maten. Al onze legervoertuigen zijn oldtimers en vallen onder ons industriële  erfgoed. Velen voertuigen zijn zelfs van Nederlandse Makelij; DAF!

Onze legervoertuigen zijn te huur voor verschillende activiteiten: Diverse optochten, hier moet u denken aan Halloween of Carnaval, Personenvervoer van bijvoorbeeld uw gasten van de parkeerplaats tot aan uw evenementenlocatie, of u kunt de legervoertuigen huren voor een indrukwekkende entree tijdens een Gala.

Ook is het mogelijk om, onder begeleiding, zelf te rijden in onze voertuigen. Van een mooie rit door de omgeving tot een spectaculaire rit door het zand. Ook verhuren wij onze legervoertuigen, jeeps, pantserwagens, en tanks regelmatig aan film en theater. Bijvoorbeeld in Koefnoen, BNN en diverse videoclips en promotie filmpjes. Eigenlijks zijn de mogelijkheden teveel om op te noemen!

Buiten onze grote voorraad aan legervoertuigen, hebben we ook diverse aankleding in de verhuur. Bijvoorbeeld; legertenten, radio’s, kleding, kisten, enz, enz. We kunnen zelfs een complete veldkeuken aanbieden, waar we overal een heerlijke maaltijd kunnen serveren.

 

27 thoughts on “Legervoertuig huren?

  1. Volgende week ga ik met m’n 2 zonen naar Soest naar het Legermuseum.
    Het lijkt me cool de zonen te verrassen met een rit in de YA 328
    Ik ben in het bezit van alle rijbewijzen incl. Code95

    Wat zijn de tarieven?, waar halen en terugbrengen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *