Legervoertuig huren?

Bent u op zoek naar een echte eye catcher, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verhuren diverse legervoertuigen in verschillende soorten en maten. Al onze legervoertuigen zijn oldtimers en vallen onder ons industriële  erfgoed. Velen voertuigen zijn zelfs van Nederlandse Makelij; DAF!

Onze legervoertuigen zijn te huur voor verschillende activiteiten: Diverse optochten, hier moet u denken aan Halloween of Carnaval, Personenvervoer van bijvoorbeeld uw gasten van de parkeerplaats tot aan uw evenementenlocatie, of u kunt de legervoertuigen huren voor een indrukwekkende entree tijdens een Gala.

Ook is het mogelijk om, onder begeleiding, zelf te rijden in onze voertuigen. Van een mooie rit door de omgeving tot een spectaculaire rit door het zand. Ook verhuren wij onze legervoertuigen, jeeps, pantserwagens, en tanks regelmatig aan film en theater. Bijvoorbeeld in Koefnoen, BNN en diverse videoclips en promotie filmpjes. Eigenlijks zijn de mogelijkheden teveel om op te noemen!

Buiten onze grote voorraad aan legervoertuigen, hebben we ook diverse aankleding in de verhuur. Bijvoorbeeld; legertenten, radio’s, kleding, kisten, enz, enz. We kunnen zelfs een complete veldkeuken aanbieden, waar we overal een heerlijke maaltijd kunnen serveren.

 

27 thoughts on “Legervoertuig huren?

  1. Graag een offerte voor een legervoertuig voor Koningsdag, om daarmee voor reportage door het dorp te rijden. Tijden zijn ongeveer van 10.00 tot 13.00 uur. Aantal passagiers dat mee moet kunnen (heeft u verschillende formaten legertrucks) is minimaal 5.

  2. Beste meneer/mevrouw,

    Laat ik gelijk met de deur in huis vallen. Ik heb (aankomende) vrijdag 24 mei gala van school. Nu hadden wij geregeld dat we met een politieagent met zijn auto aan konden komen, alleen die heeft net zo’n half uur geleden afgezegd. Nu zijn we heel hard aan het zoeken voor een nieuw vervoersmiddel en vroegen ons af of we misschien met een legervoertuig zouden kunnen komen. We zijn met een groep van 5 (onze vriendengroep is opgesplitst) en komen uit Breda.

    Wij hopen dat dit mogelijk is want het is onze laatste redding. Ik hoop snel van u te horen of het wel of niet zou kunnen en zie het verdere contact over de prijs en tijden later wel verschijnen.

    Groetjes,
    Danique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *