Legervoertuig huren?

Bent u op zoek naar een echte eye catcher, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verhuren diverse legervoertuigen in verschillende soorten en maten. Al onze legervoertuigen zijn oldtimers en vallen onder ons industriële  erfgoed. Velen voertuigen zijn zelfs van Nederlandse Makelij; DAF!

Onze legervoertuigen zijn te huur voor verschillende activiteiten: Diverse optochten, hier moet u denken aan Halloween of Carnaval, Personenvervoer van bijvoorbeeld uw gasten van de parkeerplaats tot aan uw evenementenlocatie, of u kunt de legervoertuigen huren voor een indrukwekkende entree tijdens een Gala.

Ook is het mogelijk om, onder begeleiding, zelf te rijden in onze voertuigen. Van een mooie rit door de omgeving tot een spectaculaire rit door het zand. Ook verhuren wij onze legervoertuigen, jeeps, pantserwagens, en tanks regelmatig aan film en theater. Bijvoorbeeld in Koefnoen, BNN en diverse videoclips en promotie filmpjes. Eigenlijks zijn de mogelijkheden teveel om op te noemen!

Buiten onze grote voorraad aan legervoertuigen, hebben we ook diverse aankleding in de verhuur. Bijvoorbeeld; legertenten, radio’s, kleding, kisten, enz, enz. We kunnen zelfs een complete veldkeuken aanbieden, waar we overal een heerlijke maaltijd kunnen serveren.

 

23 thoughts on “Legervoertuig huren?

 1. Hallo
  Wij zijn een jeugdcarnavals vereniging uit maastricht
  En hebben als thema het leger
  Vorig jaar is onze wagen ( ong.6meter lang)
  Getrokken door een oltimer leger jeep
  Dit jaar is deze verhinderd ivm rit in bastogne
  Onze vraag. Verhuurt u ook legervoertuig
  Om onze
  Wagen te trekken in de optocht van maastricht
  Op zondag 3maart
  En wat is het tarief
  Gr jean herben

 2. Beste,

  Wij organiseren dit jaar een tweedaagse halloweentocht op 31 oktober en 1 november regio Gavere (België – Oost-Vlaanderen) in teken en een eerbetoon aan de Wereldoorlog, daarvoor zijn wij op zoek naar 2 legervoertuigen die +/- 20 personen naar de start van de tocht kunnen voeren. Wij mikken dit jaar op 1000 deelnemers. Kunnen we daarvoor bij jullie terecht en kunnen jullie eventueel een prijsofferte doorsturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *