Legervoertuig huren?

Bent u op zoek naar een echte eye catcher, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verhuren diverse legervoertuigen in verschillende soorten en maten. Al onze legervoertuigen zijn oldtimers en vallen onder ons industriële  erfgoed. Velen voertuigen zijn zelfs van Nederlandse Makelij; DAF!

Onze legervoertuigen zijn te huur voor verschillende activiteiten: Diverse optochten, hier moet u denken aan Halloween of Carnaval, Personenvervoer van bijvoorbeeld uw gasten van de parkeerplaats tot aan uw evenementenlocatie, of u kunt de legervoertuigen huren voor een indrukwekkende entree tijdens een Gala.

Ook is het mogelijk om, onder begeleiding, zelf te rijden in onze voertuigen. Van een mooie rit door de omgeving tot een spectaculaire rit door het zand. Ook verhuren wij onze legervoertuigen, jeeps, pantserwagens, en tanks regelmatig aan film en theater. Bijvoorbeeld in Koefnoen, BNN en diverse videoclips en promotie filmpjes. Eigenlijks zijn de mogelijkheden teveel om op te noemen!

Buiten onze grote voorraad aan legervoertuigen, hebben we ook diverse aankleding in de verhuur. Bijvoorbeeld; legertenten, radio’s, kleding, kisten, enz, enz. We kunnen zelfs een complete veldkeuken aanbieden, waar we overal een heerlijke maaltijd kunnen serveren.

 

27 thoughts on “Legervoertuig huren?

  1. Goede morgen

    Mijn vader wordt dit jaar 76. Een langgekoesterde wens is om een keer in een legervrachtwagen te rijden. hij is in bezit van grootrijbewijs. Is er een mogelijkheid om 1/2 dag legertruck te huren met begeleider en dat we dan met kinderen en kleinkinderen. (totaal 13 per incl vader) een rondrit maken incl pivknick, die we evt zelf verzorgen? zo ja: welke locatie en wat xijn de kosten? Zaterdsg 11/9 zijn we een weekend in Arcen en zouden we dit willen orgsniseren. een andere datum in overleg ook.

    hoor t graag: dank alvast!

    Hartelijke groeten / Best regards,
    Rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *