Rijdend Reclame Object

Onze legervoertuigen zijn ook te huur voor langere termijn. Voor bijvoorbeeld een rijdend reclame object. Met deze voertuigen kunt u echt een statement maken. Onze legervoertuigen zijn gebruikt voor diverse reclame campagnes. Mocht het nodig zijn passen wij het voertuig aan en maken het helemaal geschikt voor uw campagne.

Wilt u het voertuig bestickeren, roze verven, of helemaal aanpassen dan bent u bij ons aan het goede adres. Van Foodtruck tot DJ Booth, wij maken alles van onze voertuigen. Tevens leveren wij alle technische ondersteuning om de voertuigen in optimale conditie te houden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, tevens denken wij graag mee, om van uw campagne een daverend succes te maken!

U kunt ons altijd bereiken op: 023-544 29 77 of via de mail op info@abc-events.nl

One thought on “Rijdend Reclame Object

 1. LS,

  Wij zoeken, voor een event deze zomer, naar een ludieke manier om deel te nemen aan een optocht. De optocht is op de openbare weg dus rupsvoertuigen kunnen helaas niet. Het liefst gaat het hier om 2 voertuigen. Een Daimler Scout Car of Staghound achtige wagens, en een jeep/truck achtige auto. Het liefst moet het mogelijk zijn om tot 15 man achterop de jeep/truck te kunnen zetten, dit kan minder worden.

  De huur van de wagens zouden ongeveer een ochtend in beslag nemen.

  Wij vernemen graag van u wat de mogelijkheden zijn voor ons.

  Met vriendelijke groet,

  Ruben de Groot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *