Landrover

Gewicht 1.7 t  legervoertuig als reclame object
Lengte 3.56 m
Breedte 1.55 m
Hoogte 1.87 m

Het werkpaardje wat alles kan, deze landrover 109 is in alle opzichten legendarisch te noemen. Relatief zuinig in brandstof gebruik in vergelijking tot de ouderwetse benzine legervoertuigen die hiervoor dienst deden bij defensie. De legervoertuigen zijn klein wendbaar en zeer terrein vaardig. Deze voertuigen zijn uitermate geschikt voor reclame stunts, of het pendelen tussen verschillende locaties en als het weer het toelaat kan hij ook lekker cabriolet gereden worden.

Is uw interesse gewekt, scroll dan helemaal naar beneden en laat een bericht achter en wij nemen contact met u op, of bel: 023-544 29 77

 

Landroverlandrovers verhuurd in belgie  land rover verhuur

8 thoughts on “Landrover

 1. Wij zijn een groep van acht jongens die op zoek is naar een stoer vervoersmiddel voor ons gala op 15 december aanstaande. Wij zijn 6vwo scholieren van het Alkwin Kollege in Uithoorn en wij hebben op uw site voertuigen gevonden die onze interesse heeft gewekt. Graag horen wij zo spoedig mogelijk wat de mogelijkheden zijn die u ons kunt bieden.

  Uiteraard zijn wij bereid nadere informatie te geven mocht dit nodig zijn.
  Voor contact zijn wij bereikbaar op het ingevulde mailadres.

 2. Hallo, voor zaterdag 16 september zijn we op zoek naar een aantal Laro’s om ons met ca. 30 man te verplaatsem van Soest naar een nog nader te bepalen lokatie. Kunnen jullie dit verzorgen? En zo ja, wat is hiervan de prijs?
  Graag verneem ik jullie reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Leo Kremer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *