Daf YA 314 Brandweer

De Daf YA 314, het kleine broertje van de “dikke daf”. Kwa formaat is deze toch wel forse jongen niet kleiner.

Het voertuig was een “goedkopere” versie van de “dikke daf”, minder wielen, lichtere motor en simpeler techniek. Maar dat maakt het legervoertuig niet minder imposant.

Onze 314 is sowieso uniek te noemen. In de werkplaatsen van Kamp “Nieuw Milligen” is dit voertuig omgetoverd tot een brandweerwagen voor de BZB. (Bedrijfs Zelf Bescherming) De huidige BHV. Voorzien van extra grote opbergvakken en een grote imperial maakt dit legervoertuig uitermate geschikt voor optochten en droppingen.

Voor dit legervoertuig kunt u ook een oorverdovende geluidsinstallatie huren, deze kan zonder problemen geplaatst worden op de grote imperial.

Zin om overtuigd te worden? Scroll helemaal naar beneden en laat een bericht achter, wij nemen contact met u op, of bel: 023-544 29 77

leger vrachtwagen verhuur

6 thoughts on “Daf YA 314 Brandweer

 1. Kunnen ik en mijn vriendinnen dit voertuig huren voor 20 december
  Van 19:00 tot 20:00
  We zijn met 9 personen en begint u met tellen al als u rijdt en is het met chauffeur

 2. Geachte meneer/mevrouw ….,

  Wij zijn de evenementencommissie van Het Baarnsch Lyceum in Baarn. Ieder jaar organiseren wij Sinterklaas bij ons op school. Wij hebben de traditie om dan met een speciaal voertuig aan te komen bij school en de DAF YA Brandweer leek ons hier zeer voor geschikt. Het gaat eigenlijk maar om een kort ritje van 200m en we hebben uw voertuig dan ook maar heel even nodig. Wij zijn benieuwd wat de mogelijkheden zijn. Het gaat dan om 5 december vanaf 10 uur tot … Wij weten dat het kortaf is maar we hopen dat het kan.

  Met vriendelijke groet,

  Jim Aalbers namens de evenementencommissie van Het Baarnsch Lyceum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *