Bedrijfsuitjes

Een onvergetelijke bedrijfsuitje!

Onze organisatie is aan verschillende evenementen bureaus vastgekoppeld. In de evenementen en uitjes die ze daar organiseren wordt er gebruik gemaakt van onze voertuigen die wij hebben. Dit gaat om de volgende organisaties;

Jan Soldaat: zo werd de soldaat vroeger in de volksmond genoemd. Deze vervolgend tijd komt hier weer helemaal terug, nu niet als dienstplicht waar alles moest. Maar nu het bedrijfsuitje waar alles mag! De ‘missies’ worden uitgevoerd in echte authentieke leger voertuigen terwijl u en uw team met een ervaren instructeur een weg baant door de bossen en mooie natuur. Centraal staat bij deze opdrachten het samenwerken en het verbeteren van de teambuilding. Jan Soldat voert deze evenementen uit in de omgeving van Haarlem, Utrecht, de Veluwe en Limburg.

ABC-Events: is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsuitjes organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor activiteiten. Daarbij kunt u denken aan: teambuilding, rally rijden, zeilen, helikopter-droppings, citygames, sloepentochten, spelshow quizzen, spannende GPS tours en sport- en spelevenementen op locatie. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor grote groepen en hebben met meer dan 10 jaar de ervaring de kracht om een uniek evenement op maat neer te zetten voor u. Deze evenementen worden door het hele land georganiseerd.

Sky High Events: zorgt voor een belevenis met impact op het hoogste niveau. Een exclusieve en spectaculaire teambuildingdag waarbij er meer dan alleen gevlogen wordt. Een bedrijfsuitje vol spanning en
sensatie op avontuur met vliegtuigen, helikopters, buggy’s, legervoertuigen, speedboten etc. Sky High Events verzorgt bedrijfsuitjes vanaf Hilversum, Teuge, Texel en Lelystad. Een High end evenement vol vermaak en klasse boekt u bij Sky High Events.

Legervoertuig-onderhoud,wellicht is dit geen bedrijfsuitje, maar niet geheel onbelangrijk! Onze eigen voertuigen worden ook in eigen  beheer onderhouden! Alleen willen we deze kennis niet alleen voor ons zelf houden, maar delen we deze graag! Dit betekend dat ook particulieren bij ons terecht kunnen voor het onderhoud aan hun geliefde voertuigen . Onze monteurs zijn gedreven en zeer ervaren met oldtimers en ouder legervoertuigen.  Vandaar ook de uitspraak: “Een voertuig met karakter behandel je met respect!”

 

3 thoughts on “Bedrijfsuitjes

  1. Geachte, wij zijn aan het zoeken naar een bedrijfsuitje voor ca 25 personen in Limburg.

    wij willen dit organiseren op 8 juli.

    welke mogelijkheden heeft u voor Jan Soldaat voor ons?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *